Consultanţă fiscală

Serviciile oferite de noi îmbină cu succes experiența pe care o deținem în domeniul aplicarea reglementărilor fiscale din România, asistării clienţilor în vederea optimizării strategiei lor fiscale (coroborată cu legislaţia specifică jurisdicţiei din care provin acţionarii acestora şi cu convenţiile de evitare a dublei impuneri aplicabile) şi consilierii acordate cu ocazia verificărilor efectuate de autoritatea fiscală.

Profesioniştii noştri  au reuşit să se specializeze, devenind astfel tot mai eficienţi, pe principalele categorii de impozite şi sectoare de activitate.

Preţurile de transfer continuă să fie una din cele mai importante problematici din punctul de vedere al taxelor, datorită disputelor cu autorităţile fiscale, a legislaţiei stricte şi a birocraţiei, precum şi a oportunităţilor ce pot apare prin aplicării unei strategii  predefinite a preţurilor de transfer. 

Echipa noastră de specialişti în problema taxelor poate oferi recomandări creative şi intuitive ce pot aduce  diferenţe semnificative în ceea ce priveşte maximizarea valorii acţiunilor şi minimizarea sarcinii fiscale.

Oferind soluţii integrate şi răspunzând solicitărilor impuse de legislaţia românească în vigoare putem să contribuim la reducerea sarcinii fiscale a clienţilor noştri, majorând în felul acesta disponibilităţile băneşti aflate la dispoziţia acestora şi valoarea capitalului propriu (interesul/averea acţionarilor). 

Servicii clienti

  • Servicii clienţi
    Contactaţi unul din specialiştii noştri pentru a descoperi soluţiile propuse de noi în vederea soluţionării nevoilor specifice companiilor dumneavoastră.

    E-mail de contact:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.